Roblox Forum banner
Status
Not open for further replies.

KOD BŁĘDU 279?!!

1 reading
68K views 14 replies 14 participants last post by  DannyJrGarcia2007  
#1 ·
Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza. Mówi: "ID=17: Próba połączenia nie powiodła się Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać YouTube z tym samym Wi-Fi?!! Mogę googlować, mogę oglądać YT, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!

#3 ·
Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza... Mówi "ID=17: Próba połączenia nie powiodła się Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać youtube z tego samego wifi?!! Mogę googlować, mogę oglądać yt, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
To po stronie roblox.
Tak, kodami błędów nie możemy się zajmować.

#5 ·
Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza... Pisze "ID=17: Próba połączenia nieudana Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać YouTube z tym samym wifi?!! Mogę googlować, mogę oglądać yt, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
Myślę, że to wifi. Nie mogę grać w roblox z wifi w mojej szkole, ale mogę grać w domu i z moimi własnymi danymi (w telefonie).

#6 ·
Powiem tak, mam te problemy, ale myślę, że tylko wtedy, gdy dołączasz do wolnej gry. Obecna gra, do której dołączam, ma 2 wolne gry i 2, które są całkowicie w porządku, więc w tym scenariuszu polecam dołączać z listy serwerów i to powinno to naprawić!

Powiem jednak, że wolne gry nie powinny być usuwane, ale po naciśnięciu przycisku graj, nie powinno automatycznie dołączać do wolnej gry, tylko jeśli dołączasz ręcznie, więc ostatecznie powinno zniknąć z otwieraniem nowych serwerów.

#15 ·
Więc założyłem nowe konto na roblox dla zabawy (mam więcej kont niż to lol, mam chyba 5) i wszedłem na adopt and raise (nie, nie jestem oderem) i wyświetliło się "błąd 279", więc powiedziałem "what the f##k" i wszedłem na murder mystery i nadal nie działało, a potem wszedłem na moje główne konto i zgadnijcie co. Nadal nie działało, do cholery. I mam zajebiście silne wifi, man.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.