Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza. Mówi: "ID=17: Próba połączenia nie powiodła się Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać YouTube z tym samym Wi-Fi?!! Mogę googlować, mogę oglądać YT, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
to po stronie robloxa.Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza... Mówi "ID=17: Próba połączenia nieudana Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać YouTube z tym samym Wi-Fi?!! Mogę googlować, mogę oglądać yt, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
Tak, kodami błędów nie możemy się zajmować.To po stronie roblox.Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza... Mówi "ID=17: Próba połączenia nie powiodła się Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać youtube z tego samego wifi?!! Mogę googlować, mogę oglądać yt, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
Myślę, że to wifi. Nie mogę grać w roblox z wifi w mojej szkole, ale mogę grać w domu i z moimi własnymi danymi (w telefonie).Chcę grać w roblox, ale mnie rozłącza... Pisze "ID=17: Próba połączenia nieudana Kod błędu = 279" Ale mogę oglądać YouTube z tym samym wifi?!! Mogę googlować, mogę oglądać yt, ale nie mogę grać w roblox?!! JAK TO NAPRAWIĆ?!
Czy naprawdę zrobiłeś BUMP?Mam ten sam błąd i myślę, że to połączenie Wi-Fi